Bryllup

Bryllup

Bryllup..!

Bare ordet emmer af masser af glæde, festligheder OG familietid 🎉👨‍👩‍👧‍👦

Meeen ordet leder også tankerne hen på den økonomiske del, som kan være lidt svær at få til at balancere 🤗💸

Jeg har valgt at dele bryllupsemnet op i 3 dele:
Før, Under og Efter

I disse emner finder I, de forskellige bryllupsrelaterede punkter, så I minimerer risikoen for at glemme/overse noget. Måske endda en ting, som vil betyde meget for jer at få med på dagen 🤔💔 det ville være super ærgerligt.

Før

Det er her I tager fat på starten af jeres bryllup. Starten på at nå, frem til begyndelsen på al det I har ventet spændt på:

Begyndelsen på JERES liv sammen.

Her er en masse info, om alle forberedelserne til den store planlægning af jeres dag – jeres bryllupsdag 💞

Under
Efter

Ahh den gudeskønne og længe ventede bryllupsrejse (hvis I altså har valgt, at I skal ud at rejse 🛫🤗).

 

Bryllupsbudget:

  • Oversigt over alle mulige forskellige budgetposter, som I skal kigge på. Nogle punkter er nødvendige for jer. Så er der nogle punkter, som I bør drøfte om, er relevant for jer, at bruge tid (og penge) på. Til sidst, så er der også nogle punkter, som I slet ikke skal bruge.
  • Vælg ud, de poster, som I har brug for. I budget-emnet finder I et forudindtastet budgetskema, med alle de poster, som jeg tænker I kan have brug for at huske, at få med i budgettet. Måske er der få eller måske er der mange poster, som I hurtigt kan slette.
  • Download dokumentet med budgetposterne (finder du under Bryllupsbudget emnet), streg ud, de ikke brugbare budgetposter og udfyld nu skemaet med anslået beløb, ud for hver enkelt post.
  • Løbende skal I så notere ned i skemaet, hvad den egentlige pris endte med at blive ♥️💵

 

Traditioner:

  • De nyeste og vigtigste traditioner, vil jeg notere her, sammen med en lille tekst knyttet til hver enkelt tradition. Der er her fokus på de traditioner, som bruges mest/nutidigt til bryllup.
  • Måske jeg smider en beskrivelse, af de ældre traditioner. De traditioner som var vigtige at huske – måske man kan sige at disse traditioner, er fra den lidt mere, sådan, overtroiske tidsperiode. Men den gang var det yderst “nødvendigt” at følge disse traditioner når nogen skulle giftes 🎉🎉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *