Brudekjolen

Brudekjolen

 

Den perfekte brudekjole (og tilbehøret til bruden) er nogle meget vigtige punkter, at kigge på/få styr på, i ret så god tid – og jeg mener i ret så god tid.

En brudekjole er ikke bare en brudekjole.

Det er dén specielle kjole, som du får på, for en dag.

En hel fortryllende dag.

Du skal føle dig godt tilpas, så du rigtig kan slå dig løs og feste sammen med gæsterne – og selvfølgelig også sammen med din mand.

Lidt om priser

Brudekjoler findes i et væld af prisklasser. Prisen på de enkelte brudekjoler varierer meget. Det er kjolens stil, design, materialer og især også den mængde af pynt på kjolen, som er afgørende for prisen.

Priserne på brudekjoler starter typisk, ved de ca. 5.000 kr og op til omkring 25.000 kr – men man kan da også få en brudekjole, som koster meget mere.

Gennemsnitsprisen på brudekjolen er ofte omkring 10.000 – 15.000 kr. Selvfølgelig er der også nogle, som køber en brudekjole til mindre/flere penge end dette gennemsnitsbeløb.

Disse priser er fundet på panayotis hjemmeside og er ment, som et lille, vejledende fingerpeg til bryllupsbudgettet.

Brudekjole og tilbehør til bruden kan godt løbe op. Husk at holde øje med budgettet. Der er flere udgifter knyttet til brudens outfit, end man måske lige tænker.

Du skal huske at tilretning af brudekjolen, også koster noget.

Men brug listen, som du finder et stykke længere nede på siden her, under billedet. Det er vigtigt, at du ikke glemmer de vigtigste punkter, når det kommer til brudekjole og tilbehør til bruden.

Brudekjole jagten

Når du skal ud på brudekjole jagt, så husk at tage med dig, en god lille flok – som kan hjælpe dig, med at finde DIN drømme brudekjole.

Prøv at tænke ud af boksen, måske du bør prøve forskellige silhuetter, så du bedre kan bedømme om den enkelte kjole/silhuet, passer godt til dig. Husk…! Det er så yderst vigtigt at du husker, at lægge vægt på, at du skal kunne nyde dagen og aftenen, i den kjole. Så vælg helst en kjole, som ikke er alt for stram eller stiv i det – den skal være rar, at have på i alle de mange timer.

Billedet er venligst udlånt af Panayotis.dk – Danmarks brudekjolehus